Zebra Technologies представляє нові планшетні ПК серії ET6x

Zebra Technologies представляє нові планшетні ПК серії ET6x

Zebra Technologies представляє нові планшетні ПК серії ET6x

Нещодавно вийшли на ринок нові планшетні ПК серії ET6x від Zebra Technologies. Це потужні та надійні планшетні ПК наступного покоління на платформі Android™ з екраном 10 дюймів, які створені для впевненої роботи у найскладніших умовах експлуатації.

Нові та універсальні у застосуванні планшетні ПК ET60 та ET65 на платформі Android™ дозволять вашим клієнтам досягти максимальної продуктивності та ефективності виконуваних робіт. Завдяки розширеній функціональності, більш потужній платформі та засобам захисту ці планшети можуть використовуватися як планшетні ПК, ноутбуки або мобільні комп'ютери, що встановлюються на транспортних засобах, причому вони готові для експлуатації в найнесприятливіших умовах застосування.

Потужні планшетні ПК ET60 та ET65 здатні впоратися практично з будь-якими неприємностями: падінням, з екстремальними температурами, пилом та брудом на виробничих підприємствах і складах; робота в морозильних цехах; постійні вібрації в навантажувачах та інших транспортних засобах; і всі стихії — сніг, лід, дощ, пил, шалена спека й холод. Завдяки неперевершеній гнучкості ці планшети можуть бути такими, як Вам потрібно: планшетом, альтернативою ноутбуку чи комп’ютером для кріплення в автомобілі.

На відміну від багатьох пристроїв, Zebra ET60/ET65 буде доступний для продажу протягом чотирьох років, усуваючи вартість і складність розгортання змішаних моделей. А з подовженням служби на додаткові чотири роки ви отримуєте до восьми років обслуговування та підтримки.

KNV Distribution має у своєму портфоліо обладнання Zebra Technologies та наші менеджери завжди готові проконсультувати Вас та оформити замовлення.

Технічні характеристики Zebra ET60/ET65 можна дізнатись на офіційному сайті виробника:

https://www.zebra.com/.../spec-sheets/tablets/et60-et65.html