Термінал збору даних від компанії Honeywell CT47!

Термінал збору даних від компанії Honeywell CT47!

Термінал збору даних від компанії Honeywell CT47!

Мобільний комп’ютер від Honeywell CT47, побудований на платформі Mobility Edge™, є надміцним, універсальним продуктивним пристроєм, що забезпечує надійну роботу, підключення даних 5G і зв’язок для мобільних працівників на передовій лінії логістики, складів і польових робіт.

CT47 побудовано на новітньому поколінні платформи Mobility Edge™, міцної, стабільної та безпечної основи для ефективних довгострокових рішень. Модель CT47 випущена з новітніми технологіями 5G та Wi-Fi 6E, що дозволяють залишатися на зв'язку як у приміщенні, так і на відкритому повітрі.

Оснащений безпечною технологією автентифікації, CT47 зберігає ваші дані та мобільний комп’ютер у безпеці. Датчик відбитків пальців ідеально підходить для роботи однією рукою та легкодоступної біометричної автентифікації.

Дізнатись більше про функціональність терміналу від Honeywell CT47 можна на сайті:   

https://sps.honeywell.com/us/en/products/productivity/mobile-computers/handheld-computers/ct47-handheld-computer?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2b98koGPNNyVlfC9d5rmw9wCtZz5Vaxdc0D4RRh7PWjHHddGA45r1ADdo_aem_AZ4y4pjaG5vl-75ED6oY-QvAeBI-rQiiSS-wXZPOR4bZaorjIjRvn98g32wlQAg9g9JLzKmrHeT5FyUkZNwtKco_