СТАЦІОНАРНІ ПРОМИСЛОВІ СКАНЕРИ ШТРИХ-КОДІВ ВІД ZEBRA TECHNOLOGIES

СТАЦІОНАРНІ ПРОМИСЛОВІ СКАНЕРИ ШТРИХ-КОДІВ ВІД ZEBRA TECHNOLOGIES

Компанія Надійних Відносин – офіційний дистриб’ютор обладнання Zebra Technologies пропонує до вашої уваги стаціонарні промислові сканери штрих кодів, з великою точністю та ефективністю відстеження.

Стаціонарні промислові сканери Zebra забезпечують незмінно високу ефективність декодування для автоматичного відстеження продукції на всіх етапах від виробництва до розподілу. Універсальна модель з підтримкою різних додатків та оновлюваними функціями для ідентифікації кожної деталі та упаковки дозволяє адаптуватися до потреб бізнесу, що постійно змінюються. Ви можете додавати передові функції сканування або машинного зору шляхом простого придбання ліцензії на програмне забезпечення. Єдина уніфікована програмна платформа Zebra Aurora™ значно спрощує налаштування, розгортання та експлуатацію обладнання.

За допомогою лінійки стаціонарних промислових сканерів та систем машинного зору компанії Zebra ви можете налаштувати свої рішення відповідно до умов роботи та областей їх застосування. Який результат? Високі показники продуктивності вже сьогодні та ще більше можливостей для розвитку у майбутньому.

Більш детально дізнатись технічні характеристики стаціонарних промислових сканерів штрих кодів від Zebra Technologies можна на офіційному сайті виробника:

https://www.zebra.com/ru/ru/products/industrial-machine-vision-fixed-scanners/fixed-industrial-barcode-scanners.html?fbclid=IwAR1RpFxX-6a-et_AhFKhHlJgwZ9-UU-Ix3u6kdWMB1Y57sGfjZVAf8okTv8