Серія DN Series™ EASY ОNE - Гнучкий дизайн рішення!

Серія DN Series™ EASY ОNE - Гнучкий дизайн рішення!

Компанія Diebold Nixdorf оголосила про запуск DN Series™ EASY, нового сімейства рішень у сфері самообслуговування, створених для задоволення потреб покупців рітейлових/ магазинів роздрібної торгівлі.

Серія DN Series™ EASY ОNE - Гнучкий дизайн рішення, що підтримує споживачів при самообслуговуванні на касі, дизайн і простота в використанні DN Series™ EASY ОNE допомогає в самообслуговуванні.

В серіЇ EASY ОNE є багато опцій на вибір: модульна конструкція апаратного забезпечення дозволяє конфігурувати різні шляхи споживання, щоб не відставати від цільових середовищ. Ви можете легко додавати нові опції рішень самообслуговування на стільницю, може бути настільний варіант, або окремо встановлений з опцією оплати не тільки карткою але й готівкою, з вагами, або без. В серії DN Series™ EASY ОNE використовуйте ваги безпеки та опції самообслуговування каси.

Компанія Надійних Відносин - Ваш дистриб'ютор Diebold Nixdorf пропонує до вашої уваги нове обладнання DN Series TM EASY - це наступний рівень самообслуговування.

Ми пропонуємо до Вашої уваги - каси самообслуговування, POS - термінали та рішення автоматизації торгівлі.