Серія DN Series™ EASY eXpress Max - орієнтована на майбутнє!

Серія DN Series™ EASY eXpress Max - орієнтована на майбутнє!

Серія DN Series™ EASY eXpress Max - орієнтована на майбутнє!

Компанія #DieboldNixdorf оголосила про запуск DN Series™ EASY, нового сімейства рішень у сфері самообслуговування, створених для задоволення потреб покупців рітейлових/ магазинів роздрібної торгівлі.Серія DN Series™ EASY eXpress Max - орієнтована на майбутнє та розроблена, щоб спонукати до дій та легко використовувати інтерфейс.

Серія EASY eXpress Max з інтерактивним сенсорним екраном 27 або 32 дюйми, щоб залучати та підтримувати споживачів при самообслуговуванні на касі в торгівелих мережах.

CеріЇ EASY eXpress MAX має можливість оплатою картки та має слот для готівкової оплати, має різні розміри екрана та периферійні пристрої, що допомагають в самообслуговуванні. Також ця удосконалена серія має основу п’єдесталу як самостійна стійка або може монтуватись на стіну у торговому залі.

В серії #DNSeries™ EASY eXpress Max також є можливість опціонально замовити ваги безпеки.

Компанія Надійних Відносин - Ваш дистриб'ютор Diebold Nixdorf пропонує до вашої уваги нове обладнання DN Series TM EASY - це наступний рівень самообслуговування.

Ми пропонуємо до Вашої уваги - каси самообслуговування, POS - термінали та рішення автоматизації торгівлі.Дізнатись більше про серію DN Series™ EASY eXpress Max ви можете на сайті виробника:   

https://www.dieboldnixdorf.com/en-us/retail/portfolio/systems/self-service/self-ordering/?fbclid=IwAR2AZl9wu_2sdmsK9WxcebZz9oyUsXghY640dsB_81NJrwQHm6gJzXOpsXM