Представляємо Вам Zebra MC9450 – це черговий етап в еволюції цієї неймовірно успішної лінійки мобільних комп'ютерів від Zebra Technologies

Представляємо Вам Zebra MC9450 – це черговий етап в еволюції цієї неймовірно успішної лінійки мобільних комп'ютерів від Zebra Technologies

Представляємо Вам Zebra MC9450 – це черговий етап в еволюції цієї неймовірно успішної лінійки мобільних комп'ютерів від Zebra Technologies.

Мобільні комп’ютери Zebra MC9450 - це наступний етап еволюції надміцних мобільних комп'ютерів серії MC9000 - тепер з більш потужною обчислювальною платформою, з передовим рішенням сканування та підтримкою найвищої швидкості в мережах Wi-Fi і в стільникових мережах (Wi-Fi 6E і 5G).

Мобільні комп’ютери серії Zebra MC9400 та MC9450 це нові переваги для Вас та ваших клієнтів: нові технології недорогого бездротового підключення, максимальна швидкість та продуктивність, та нові технології сканування.

Неперевершені характеристики сканування у розширеному діапазоні за допомогою нового рішення – це модуль сканування збільшеного діапазону SE58 із технологією IntelliFocus™. Сканувати штрих-код можна з предметів, що утримуються в руці, і на відстані до 30,5 м/100 футів.

Інноваційна схема лазерного націлювання зеленого кольору в сім разів краще видно в порівнянні зі звичайною червоною точною націлювання.

Підтримка приватних мереж та мереж загального користування 5G забезпечує нові можливості недорогого бездротового зв'язку на великих територіях як усередині, так і поза приміщеннями. Використання Nano SIM та eSim дозволяє одночасно підтримувати зв'язок у приватних мережах та мережах загального користування 5G.

Дізнатись більше про серію можна на сайті виробника:   

https://www.zebra.com/ru/ru/products/mobile-computers/handheld/mc9400-series.html?fbclid=IwAR325TcSDqQ9VEXo87lrBQgOHEyWviPJl5-pmhx97QSSqyHusnlwd7qinvM_aem_AZ4YBAiOQ38RcOINY1stWu5UvaJV-gfBkJKlh_D_Cg2eKA7wutoLBAfOr2_xbAIu5VgqhScZQBYp5UrwdYVrqFyf