Представляємо Вам лінійку мобільних комп'ютерів Zebra MC9400!

Представляємо Вам лінійку мобільних комп'ютерів Zebra MC9400!

Представляємо Вам Zebra MC9400 – це черговий етап в еволюції цієї неймовірно успішної лінійки мобільних комп'ютерів від Zebra Technologies.

Мобільні комп’ютери Zebra MC9400 - це наступний етап еволюції надміцних мобільних комп'ютерів серії MC9000 - тепер з більш потужною обчислювальною платформою, з передовим рішенням сканування та підтримкою найвищої швидкості в мережах Wi-Fi і в стільникових мережах (Wi-Fi 6E і 5G).

Ваші співробітники зможуть ефективно здійснювати сканування у розширеному діапазоні за допомогою нового рішення – це модуль сканування збільшеного діапазону SE58 із технологією IntelliFocusTM. Сканувати штрих-код можна з предметів, що утримуються в руці, і на відстані до 30,5 м. Це значно далі, порівняно з будь-яким іншим доступним на ринку сканером. Крім того, інноваційна лазерна схема націлювання зеленого кольору в сім разів краще видно у порівнянні зі звичайною червоною точкою.

Пристрої розраховані на дві SIM-картки (nano SIM та eSim), що дозволяє одночасно працювати з приватними та громадськими мережами 5G, це надає можливість розміщення різних бездротових мереж на різних територіях та об'єктах. Wi-Fi 6E — максимальна швидкість та пропускна здатність усередині та поза приміщеннями.

Мобільний комп’ютер MC9400 від #ZebraTechnologies оснащений дисплеєм промислового класу з використанням передових технологій. З великим дисплеєм розміром 4,3 дюйми зручно працювати всередині та поза приміщеннями. З дисплеєм можна працювати при попаданні на нього вологи, а також у товстих рукавичках.Дізнатись більше про новий Zebra MC9400 можна на сайті виробника:    

https://www.zebra.com/ru/ru/products/spec-sheets/mobile-computers/handheld/mc9400-mc9450.html?fbclid=IwAR03rM5a2_V6etrieJXFh86GEF8nvVxrCaCwbfI2Kvo4Tn8KNfpJdx8JTK0