ПОСЛУГИ VISIBILITY SERVICES ВІД ZEBRA TECHNOLOGIES - VisibilityIQ™ Foresight

ПОСЛУГИ VISIBILITY SERVICES ВІД ZEBRA TECHNOLOGIES - VisibilityIQ™ Foresight

ПОСЛУГИ VISIBILITY SERVICES ВІД ZEBRA TECHNOLOGIES - VisibilityIQ™ Foresight

VisibilityIQ Foresight від #ZebraTechnologies дозволяє миттєво виконувати інтелектуальний аналіз бізнес-даних пристроїв Zebra у зручному форматі та у потрібний час.

Використовуйте єдину панель управління для доступу до даних прогнозної аналітики та корисної практичної інформації по всьому парку пристроїв для прийняття обґрунтованих рішень.

Без чітких і повних даних, до яких можна отримати доступ, ви не зможете зрозуміти, як працюють ваші пристрої, або вирішити, які подальші кроки слід зробити для поліпшення роботи. VisibilityIQ™ - це широкий набір інструментів на платформі Zebra Data Service для збору даних та їх перетворення на актуальну аналітичну інформацію. VisibilityIQ Foresight дозволяє миттєво виконувати інтелектуальний аналіз бізнес-даних пристроїв Zebra для підвищення ефективності використання активів, організації роботи співробітників та вирішення щоденних завдань.

VisibilityIQ Foresight: єдина платформа для доступу до оперативної інформації та функцій інтелектуального аналізу.

Зручний доступ до оперативної інформації по всіх пристроях

Ви зможете запобігти простоям та незапланованим витратам на ремонт завдяки доступу до інформації про стан, використання та інвентаризацію (з аналізом даних) всього парку пристроїв, від принтерів і мобільних комп'ютерів до сканерів. Це дозволить досягти максимальної ефективності робочих процесів та приймати продумані бізнес-рішення на основі отриманих даних.

Дізнатись більше про Zebra VisibilityIQ™ Foresight можна на офіційному сайті виробника:

https://www.zebra.com/ru/ru/services/visibility-services/visibilityiq-foresight.html?fbclid=IwAR3m7osJttCuPpQR8n7Xk1CgZdsiir41AeRca6Ozg5DrIgjdIAjxCJxXMHE