Портативний мобільний комп’ютер від Honeywell СT45/ CT45XP

Портативний мобільний комп’ютер від Honeywell СT45/ CT45XP

Портативний мобільний комп’ютер від Honeywell СT45/ CT45XP

Мобільні комп’ютери CT45/CT45 XP від #Honeywell, побудовані на платформі Mobility Edge, є надійними універсальними інструментами продуктивності, які забезпечують наднадійне підключення до даних і зв’язок для мобільних працівників на передовій лінії роздрібної торгівлі, логістики та роботи на місцях.

Сімейство продуктів CT45 пропонує інтегрований, відтворюваний та масштабований підхід, заснований на спільній апаратній та програмній платформі Mobility Edge™, що забезпечує стабільність та безпеку підприємства за рахунок включення потужного процесора Qualcomm, підтримка якого гарантована, починаючи з Android 11(R) та закінчуючи Android 13. , Android 14 та 15 в залежності від можливості. Високоміцна та елегантна лінійка продуктів Нoneywell CT45 розроблена таким чином, щоб краще витримувати випадкові падіння.

Безпроблемне підключення

Мобільні працівники часто мають труднощі зі своєчасним отриманням актуальної інформації підвищення ефективності. У відповідь Нoneywell CT45 використовує новітню технологію Wi-Fi 6 для полегшення доступу до важливої інформації з малою затримкою навіть у середовищі з високою щільністю підключення. Працівники служби доставки тепер можуть ефективно підключатися до мережі за межами чотирьох стін за допомогою передової технології 4G-LTE, забезпечуючи постійний зв'язок мобільних співробітників із важливою інформацією для розміщення замовлень, перевірки запасів, перегляду статусу замовлення або сканування товарів у будь-якому місці та в будь-який час.

Підвищена продуктивність та простота використання

Сімейство продуктів Нoneywell CT45 розширює можливості використання пристроїв корпоративного класу, пропонуючи конвергентне рішення для підрахунку циклів, доставки за запитом та управління активами. Він інтегрований з рішенням Honeywell Operational Intelligence та доступний з опціями сканування FlexRange та 7-го покоління, 8-мегапіксельною фронтальною камерою та повним набором аксесуарів. Дисплей високої чіткості (1920*1080p) спрощує використання та підтримує сучасне програмне забезпечення високої чіткості.

Захист інвестицій у власність

Вкрадені, втрачені чи втрачені активи підвищують ризик витоку важливої інформації та активів. Завдяки функції «Пошук пристроїв» Нoneywell CT45 може легко знайти втрачені пристрої, навіть якщо батареї розряджені через певний період часу. Це допомагає запобігти безповоротній втраті пристрою та захистити ваші інвестиції.

Дізнатись більше про мобільні комп’ютери Honeywell #CT45#CT45XP можна на офіційному сайті виробника :

https://sps.honeywell.com/us/en/products/productivity/mobile-computers/handheld-computers/ct45-ct45-xp?fbclid=IwAR0fxmuOmok5oWclD_Im0DlQmFa3i1jKCt30avuPi3SLKpYVst_jpAGgR1M