Портативні та супроводжуючі сканери штрих-кодів від ZebraTechnologies

Портативні та супроводжуючі сканери штрих-кодів від ZebraTechnologies

Портативні та супроводжуючі сканери штрих-кодів від #ZebraTechnologies.

Отримайте неперевершену продуктивність — незалежно від сканування з портативними сканерами Zebra!

Дайте співробітникам можливість надавати якісне обслуговування клієнтам за допомогою високофункціональних сканерів. Оптимізуйте будь-яке завдання від керування запасами до реєстрації за допомогою портативних сканерів загального призначення Zebra. Насолоджуйтеся тривалим часом роботи батареї протягом усієї зміни. Упевнено скануйте будь-що — навіть пошкоджені чи неякісні штрих-коди — у будь-якому середовищі.

1D/2D-супутні сканери серії #CS60 від #ZebraTechnologies – це новий функціонал і зручність для ваших клієнтів.

Ультра універсальний супутній сканер серії CS60/CS60-HC адаптується до будь-якого робочого процесу та пропонує компактне сканування на касі та в кіоску самообслуговування, а також у будь-якому робочому процесі в мед закладі, чи в аптеці, лабораторії тощо. Його революційна конструкція легко переключається між дротовим і бездротовим режимом роботи, може бути ручним або hands-free, та ще багато інших опцій.

До Вашої уваги широкий вибір портативних та супроводжуючих сканерів штрих-кодів від Zebra Technologies на офіційному сайті:

https://www.zebra.com/gb/en/products/scanners/general-purpose-handheld-scanners.html?tag=makemoney0821-20&page=1&fbclid=IwAR2yfTN-dp9mKp3jOs_9JGQE3jNbCxugqDKdVOFPVWBLNPRBWUZEPgyk5-E