Переносний сканер-кільце від Zebra Technologies серії RS6100 забезпечує максимально гнучке застосування

Переносний сканер-кільце від Zebra Technologies серії RS6100 забезпечує максимально гнучке застосування

Переносний сканер-кільце від Zebra Technologies серії RS6100 забезпечує максимально гнучке застосування.

Ознайомтеся з можливостями сканера Zebra RS6100, який розрахований на застосування в різних умовах і синхронізується з будь-яким Bluetooth-пристроєм Zebra®, включаючи планшетні ПК корпоративного класу, мобільні комп'ютери, що носяться або встановлюються на транспортних засобах.

Zebra RS6100 Bluetooth гарантує максимально доступні характеристики живлення з потужною батареєю та високою продуктивністю, при цьому сканер відрізняється малими розмірами та мінімальною вагою. Передовий механізм сканування з розширеним фокусуванням зчитує одно -та двовимірні штрих-коди практично в будь-якому стані: подряпані штрих-коди, або забруднені чи погано продруковані, під усадочною плівкою та багато інших. Завдяки п'яти взаємозамінним варіантам носіння кожен користувач зможе підібрати для себе найбільш оптимальне рішення для комфортної роботи.

Більш детально дізнатись про сканер-кільце Zebra RS6100 можна на офіційному сайті виробника:

https://www.zebra.com/.../wearable-computers/rs6100.html

Відео огляд :

https://www.zebra.com/content/dam/zebra_dam/en/video/web-production/rs6100-overview-video-website-en-us.mp4?tactic_type=EDM&tactic_detail=AV_Partner_newsondemand_GL_None&icid=ND_article_46762_ru_Week%20of%2006_12_23