Новий докладний відеосюжет про серію ET8x від Zebra Technologies

Новий докладний відеосюжет про серію ET8x від Zebra Technologies

Новий докладний відеосюжет про серію ET8x

Зовсім недавно ми вже писали огляд о планшетах ПК серії ET8x, зараз хочемо поділитися з Вами докладним відео сюжетом від виробника Zebra Technologies та показати в відео його потенційні можливості.

Ви зможете дізнатися про всі унікальні функції та характеристики планшетних ПК серії ET8x, які створені для ваших клієнтів у сфері виробництва, транспорту, логістики, надання виїзного обслуговування та забезпечення громадської безпеки.

Надійний планшетний ПК «2 в 1» Zebra ET80/ET85 з 12-дюймовим дисплеєм та операційною системою Windows готовий до конкурентної боротьби і є оптимальною заміною традиційному ноутбуку. Він відрізняється потужною обчислювальною платформою, гнучким застосуванням, відмінними характеристиками портативності та міцною конструкцією. Все це необхідно службам оперативного реагування, технічним фахівцям на виїзді та робітникам у виробничих приміщеннях для виконання роботи.

Звертайтесь до дистриб’ютора Компанія Надійних Відносин та замовляйте обладнання від Zebra Technologies.

Відео про серію ET8x: https://www.zebra.com/content/dam/zebra_dam/en/video/product-solutions-portfolio/0003/et80-et85-video-product-overview-detailed-en-us.mp4?tactic_type=EDM&tactic_detail=AV_Partner_newsondemand_GL_None&icid=ND_article_44485_ru_Week%20of%2005_01_23