Нові #TC22/ #TC27 від #ZebraTechnologies – створені для малого бізнесу!

Нові #TC22/ #TC27 від #ZebraTechnologies – створені для малого бізнесу!

  Нові #TC22#TC27 від #ZebraTechnologies – створені для малого бізнесу.

Нові мобільні комп'ютери Zebra Technologies пропонують все, що необхідно: стильний зовнішній вигляд смартфона, потужна обчислювальна платформа, яка потрібна співробітниками для своєї роботи, і невисока ціна, доступна для малих підприємств.

Мобільні комп'ютери #ZebraTC22 та TC27 оснащені функціональністю корпоративного рівня, дозволяючи компаніям малого та середнього бізнесу впевнено конкурувати з гігантами ринку. Виконані в стилі смартфонів ці недорогі мобільні комп'ютери створені для підвищення рівня продуктивності та якості обслуговування клієнтів, забезпечуючи компаніям хорошу окупність вкладених засобів у порівнянні зі смартфонами споживчого класу.

Компактний і одночасно потужний мобільний комп'ютер пропонує дисплей розміром 6 дюймів, Wi-Fi 6E, вбудовані сканери, підтримку оплати дотиком та виконання інших безконтактних транзакцій, а також багато інших корисних функцій. Заряду батареї вистачить на весь робочий день, вам пропонується вибір батареї відповідно до передбачуваної роботи: стандартна батарея 3800 мА-год для повної зміни і потужніша батарея 5200 мА-год для роботи протягом декількох змін, а програмне забезпечення - підтримка до версії Android 16.

Дізнатись більше технічних характеристик Zebra TC22 та TC27 можна на сайті офіційного виробника:

https://www.zebra.com/ru/ru/products/spec-sheets/mobile-computers/handheld/tc22-tc27.html?fbclid=IwAR0-ns0KMmhm6e42rtD-FB66b0Kg4q-QazKPTu0NcUPAqLhW4bzdToo60lw