Настільний принтер етикетки від Zebra Technologies – Термотрансферний принтер ZD411

Настільний принтер етикетки від Zebra Technologies – Термотрансферний принтер ZD411

Настільний принтер етикетки від Zebra Technologies – Термотрансферний принтер ZD411.

Компанія Надійних Відносин – офіційний дистриб’ютор обладнання Zebra Technologies має у себе в портфоліо і на складі термотрансферний принтер ZD411.

Настільний термотрансферний принтер етикетки ZD411 справляється я з більшістю завдань по маркуванню товарів і об'єктів зберігання в торгівлі, на складах, в промисловому виробництві, він надкомпактний та високошвидкісний термопринтер штрих-кодів.

Настільний принтер прямого термодруку Zebra ZD411 має ультракомпактні габарити, що дозволяють розмістити його не тільки на робочому столі, але і закріпити на стіні.

Цей маленький принтер друкує етикетки, чеки, бирки, квитанції та браслети високої якості зі швидкістю до 152 мм/сек. Максимальна продуктивність настільного принтера - 5 тис. етикеток на добу. Термопринтер Zebra ZD411 простий у підключенні за рахунок широкого вибору інтерфейсів.

Універсальність принтера передбачає зворотну сумісність із наявними програмами, форматами та програмними мовами. Заміна матеріалів друку здійснюється швидко за рахунок нової конструкції принтера.

Zebra ZD411 підійде для підприємств роздрібної торгівлі, готельного бізнесу, логістичних центрів, медичних установ, виробництв товарів.

Замовляйте термотрансферний принтер Zebra ZD411 у Дистриб’ютора Компанії Надійних Відносин.

Більш детально дізнатись технічні характеристики Zebra ZD411 можна на офіційному порталі для партнерів Zebra Technologies:

https://www.zebra.com/ru/ru/products/spec-sheets/printers/desktop/zd411-series.html?fbclid=IwAR16nWC1n2Sqef4dobO6Jw1nd25MhNMzL1nNR0VTTozLT4visW3GF2rQlPk