Настільні принтери Zebra Technologies ZD421!

Настільні принтери Zebra Technologies ZD421!

Настільні принтери Zebra Technologies ZD421 для наших партнерів!

Принтери #ZD421, створені на основі популярних принтерів Zebra серії GK, забезпечують розширені функції, а також заходи безпеки, якими ви зможете користуватися протягом довгих років, та підходить практично для всіх сфер застосування. Принтер ZD421 доступний у виконанні для прямого термодруку, термотрансферного друку, медичного обслуговування та зі стрічковими картриджами.

Принтери від #ZebraTechnologies ZD421 - це принтер середнього класу, єдиний термальний принтер зі стрічковим картриджем, який можна практично миттєво вставити всього за пару секунд, оскільки він завантажується лише однією стороною, тому виключені помилки як вперше, так і надалі. Інтелектуальний чіп у стрічці повідомляє про необхідність її заміни.

ZD421 - простота в управлінні. Гнучкі функції для Вас та готовність принтера для роботи в майбутньому.

Принтер ZD421 розроблений для використання найновіших технологій. Цей принтер, що відрізняється інноваційною архітектурою, створений для забезпечення майбутніх потреб друку. Якщо порівнювати з іншими моделями, його продуктивність перевищує продуктивність пристроїв серії ZD420 на 30%, а пристроїв серії GK – на 700%.

Дізнатись більше про функції принтера Zebra ZD421 ви зможете на сайті виробника:   

https://www.zebra.com/ru/ru/products/spec-sheets/printers/desktop/zd421-series.html?fbclid=IwAR1WV3_A-klcs-UsCnldwF60wz6S9ikjIeyBJcrNdAfXsW8B0Ma10mrpof8