Мобільний термо принтер етикеток та чеків від Sewoo LK- P34

Мобільний термо принтер етикеток та чеків від Sewoo LK- P34

Мобільний термо принтер етикеток та чеків від #Sewoo LK- P34

Компанія SEWOO презентує нову серію мобільних принтерів преміум-класу – Sewoo LK-P34 що випускає продукцію для систем автоматизації. Sewoo представила нову серію мобільних принтерів преміум-класу – #Sewoo#LKP34 - це 3-дюймовий прямий термопринтер чеків.

Найбільші переваги мобільного термопринтера від Sewoo LK-P34 це його компактний розмір та високо продуктивність. Мобільний принтер має IP 54: міцну та потужна конструкцію проти пилу та води, а також батарею 2000 мАг, що дає тривалий час автономної роботи. Він має міцний корпус та легку вагу, друкує як чеки так і етикетки, оснащений функціями Bluetooth та Wi-Fi за допомогою функції NFC.

Термопринтер Sewoo LK-P34 призначений для якісного та швидкого друку тексту, лінійних та двовимірних штрих-кодів, а також графічної інформації на термострічці шириною до 72 мм. Пристрій друкує зі швидкістю 100мм в секунду та здатністю 203 dpi.

Замовити портативний термопринтер для друку тексту, графіки, лінійних та 2D штрих-кодів від Sewoo можна у дистриб’ютора Компанія Надійних Відносин.

Детальніше дізнатись про термопринтер Sewoo LK-P34 можна на сайті виробника:

https://www.miniprinter.com/en/product/view.do?CATEGORY=20&SEQ=150&list_url=MGxGdmNMWHVVckJ2SzJhQUluUFVWNHdTTHlYMWpBNEdNMFQxRWlUcGhGaXBRc3NpZW1SRk1yY2U1cFNjTHVwbzhnJTJCY29Nd25XTUZWJTBEJTBBd2t3cHdIVTg3USUzRCUzRA==