Мобільний комп'ютер CW45 від Honeywell

Мобільний комп'ютер CW45 від Honeywell

Мобільний комп'ютер CW45 від Honeywell

Honeywell CW45 пропонує компактне, ергономічне високопродуктивне мобільне обчислення з великим 4,7-дюймовим HD-дисплеєм і довговічністю Mobility Edge™ за низької загальної вартості. Проста інтеграція зі сканерами та голосовими рішеннями спрощує впровадження.

Комфорт користувача, простота використання та продуктивність пристрою є переконливими причинами для вибору CW45. Завдяки спеціально створеній конструкції для носіння забезпечується низький центр ваги для комфорту та стабільності та низький профіль, щоб запобігти перешкодам у звичайних завданнях. Великий 4,7-дюймовий дисплей забезпечує миттєве керівництво робочим процесом і сенсорний ввід, коли це необхідно. Такі аксесуари, як розширена клавіатура, кабельне підключення до сканера 8675i та проста у використанні система ремінця/кріплення, гарантують, що повне рішення оптимізовано для легкого впровадження.

Комп'ютери CW45 від Honeywell можуть використовуватись в роздрібній торгівлі, на виробництвах та складських приміщеннях, в поштових відділенях та логістичних вузлах.

Більш детально можна дізнатись про мобільний комп'ютер CW45 від Honeywell на порталі для зареєстрованих партнерів:

https://productivity.honeywell.com/partners/English/?ReturnUrl=%2Fpartners%2Fprm%2FEnglish%2Fs%2Fassets%3FcollectionId%3D45483