Компанія KNV Distribution є дистриб’ютором принтерів СITIZEN

Компанія KNV Distribution є дистриб’ютором принтерів СITIZEN

Компанія KNV Distribution є дистриб’ютором принтерів СITIZEN.

Принтери Citizen многофункціональні та готові до дезінфекції.

Шукаєте рішення POS або для друку, яке зупиняє поширення мікробів у місцях з інтенсивним рухом людей, таких як концертні майданчики, музеї та тематичні парки або в сфері медицини? Наприклад принтер Citizen CT-E301 оснащений технологією самозахисного корпусу та футляром, готовим до дезінфекції, який зупиняє мікроби на своїх шляхах, водночас здатний протистояти агресивним хімічним речовинам у продуктах для чищення без шкоди для якості друку.

Ми розуміємо, що чистота та санітарія є пріоритетними для охорони здоров’я, гостинного бізнесу та роздрібної торгівлі, щоб забезпечити відмінне обслуговування клієнтів і захистити їхню безпеку. CITIZEN усвідомлює, що в сфері охорони здоров’я, роздрібної торгівлі, ресторанів і гостинності чистота та санітарія є дуже важливими факторами для надання найкращого у своєму класі обслуговування та безпеки. Дезінфікуючі продукти та розчини стали більш доступними, і їх можна використовувати для сприяння чистішому середовищу для клієнтів і співробітників, які мають контактувати з продуктами.

Нижче наведено список готових до дезінфекції моделей принтерів CITIZEN, до яких можна застосувати засоби очищення та догляду:

https://www.citizen-systems.com/en/support/disinfectant-ready?utm_content=259656870&utm_medium=social&utm_source=linkedin&hss_channel=lcp-1915800&fbclid=IwAR13SzEmrOCfdtoN2u5qgmoCxY4mEQtnLv0JDqGyR5CiCMdYNbJ7upBpWmY