Компанія KNV Distribution почала співпрацю з брендом TSC!

Компанія KNV Distribution почала співпрацю з брендом TSC!

Компанія KNV Distribution почала співпрацю з брендом TSC! 

Ми хотіли б Вас ознайомити з переносними принтерами TSC серії Alpha.

4-дюймові високопродуктивні переносні принтери серії Alpha – це принтери оснащені повною лінійкою аксесуарів для мобільного друку, які дозволяють заощаджувати гроші та час. Опції для цієї серії включають засоби друку етикеток без підложки, програмне забезпечення для віддаленого керування принтерами та багато іншого. Є моделі без вкладишів.

Переносний принтер TSC Alpha-40L для друку етикеток шириною 102 мм (4 дюйми) методом прямого термодруку має міцну конструкцію та надійну продуктивність. Він продовжуватиме працювати ще довго після виходу з ладу інших принтерів. Як і для всіх принтерів TSC, ми підтверджуємо стандартною дворічною гарантією.

У принтері Alpha-40L функція ближнього безконтактного зв'язку (Near Field Communication, NFC) полегшує пряме підключення до нього сумісних пристроїв. Функція NFC автоматично встановлює пряме з'єднання між NFC-смартфоном або планшетом та принтером Alpha-40L.

Alpha-4L – зручний легкий принтер, здатний працювати в будь-якій системі друку за умов переміщення з місця на місце. Він дозволяє створювати етикетки, документи, чеки або квитанції на запит, де б ви не знаходилися.

Дізнатись більше можна за посиланням:

https://emea.tscprinters.com/ru/products/4-dyuymovye-vysokoproizvoditelnye-perenosnye-printery-serii-alpha?fbclid=IwAR1VLiHt4KUvtsyUb6NrxSOw9MTwP71i2V9ECVwDJ3wI-a7HNtduG0H9If4