Компанія Diebold Nixdorf оголосила про запуск DN Series™ EASY PRO

Компанія Diebold Nixdorf оголосила про запуск DN Series™ EASY PRO

Компанія Diebold Nixdorf оголосила про запуск DN Series™ EASY, нового сімейства рішень у сфері самообслуговування, створених для задоволення потреб покупців рітейлових/ магазинів роздрібної торгівлі.

Серія DN Series™ EASY PRO - Універсальний, але повністю гнучкий з оптимізованою площею, що підтримує споживачів при самообслуговуванні на касі в торгівельних мережах.

CеріЇ EASY PRO має настроювані конфігурації, найкращі в своєму класі компоненти та оптимізовану площу. Рішення, що використовує можливість оплатою картки та має слот для готівкової оплати, має різні розміри екрана та периферійні пристрої, що допомагають в самообслуговуванні. В серії DN Series™ EASY PRO також є можливість опціонально замовити ваги безпеки та опції самообслуговування каси.

Компанія Надійних Відносин - Ваш дистриб'ютор Diebold Nixdorf пропонує до вашої уваги нове обладнання DN Series TM EASY - це наступний рівень самообслуговування. Ми пропонуємо до Вашої уваги - каси самообслуговування, POS - термінали та рішення автоматизації торгівлі.