KNV Дистриб’ютор пропонує своїм партнерам великий вибір обладнання Diebold Nixdorf

KNV Дистриб’ютор пропонує своїм партнерам великий вибір обладнання Diebold Nixdorf

KNV Дистриб’ютор пропонує своїм партнерам великий вибір обладнання #DieboldNixdorf!

Нове сімейство від Diebold Nixdorf #DNSeries™ EASY, DN Series™ EASY PRO та Серія EASY eXpress Max - рішення у сфері самообслуговування, створене для задоволення потреб покупців магазинів роздрібної торгівлі, торгових залів та фуд-кортів.

Простой системи роздрібної торгівлі є дорогою помилкою в сучасному безперервному цифровому світі. Для роздрібної торговлі безперервність бізнесу 24/7 та без черг для задоволення потреб покупців має вирішальне значення для підвищення доходів, лояльних клієнтів і ефективності персоналу магазину.

Клієнти також очікують швидшого, більш зручного та індивідуального підходу до покупок, і завдяки POS системам та касам самообслуговування від DN Series – сервіс стає швидше і краще!

Повне Diebold Nixdorf портфоліо POS-технологій, програмного забезпечення та рішень для автоматизації роздрібної торгівлі сприяє підвищенню ефективності шляхом прискорення процесу оформлення замовлення та підвищення зручності як для роздрібних торговців, так і для споживачів. Нові рішення від Diebold Nixdorf використовують деякі з найвідоміших роздрібних продавців у всьому світі.

Дізнатись більше можна на офіційному сайті виробника:

https://www.dieboldnixdorf.com/en-us/retail/solutions/?fbclid=IwAR1Rt1r117dVKM1cyw2yWqtrimO72uXBbT2pZs-LkBftwvpZ5XRi23XtG4c