Honeywell Granit 1991iXR FlexRange™ з високим ступенем захисту

Honeywell Granit 1991iXR FlexRange™ з високим ступенем захисту

Дистриб’ютор Компанія Надійних Відносин має у своєму порт фоліо скануюче обладнання Honeywell , і сьогодні розповімо трохи більше про відому модель сканеру Honeywell Granit 1991iXR FlexRange™ з високим ступенем захисту.

Сканер Granit 1991iXR FlexRange™ це захищений ручний надміцний сканер збільшеної дальності, який допоможе досягти максимальних показників продуктивності праці та безвідмовної роботи. Завдяки чудовим характеристикам сканування пристрій швидко зчитує навіть пошкоджені або низькоякісні штрих-коди.

Сканер Granit XP розрахований на найжорсткішу середу використання — він витримує падіння з висоти 3 м і 7000 ударів при падінні з висоти 1 м. У сканера виняткова міцність та широкий діапазон робочих температур від -30 до +50 °C. Результати випробувань показали, що сканер надійно працюватиме в умовах повсякденної експлуатації, для якої характерні удари та падіння з робочих столів або з висоти, а захист від попадання вологи та пилу (IP67) гарантує надійну роботу сканера в будь-яких умовах.

Завдяки застосуванню технології FlexRange модель Granit 1991iXR здатна не тільки бездоганно сканувати в ближній зоні, але й зчитувати коди на збільшеній дальності — UPC на відстані 1,5 м та штрих-коди з товщиною штриха 2,54 мм з етикеток стелажів на відстані до 10 м. Це відповідає вимогам робочих процесів, притаманних розподільчим центрам, складам і виробничим цехам. Важкозчитуючі етикетки зустрічаються у логістичних центрах, на складах та промислових підприємствах.

Замовити обладнання Honeywell можна в KNV Distribution.