До Вашої уваги потративний мобільний комп’ютер від Honeywell CT30 XP

До Вашої уваги потративний мобільний комп’ютер від Honeywell CT30 XP

До Вашої уваги потративний мобільний комп’ютер від Honeywell CT30 XP

CT30 XP –це міцний, універсальний керований мобільний комп’ютер в елегантному легкому корпусі, що пропонує наднадійний доступ до даних і комунікації для працівників в сфері логістики, на складах та в сфері медицини.

Користувачі оцінять дизайн CT30 XP, який має яскравий 5,5-дюймовий (14 см), екран повної високої чіткості (FHD) у тонкий, легкий, але міцний корпус. М’які вигини відповідають естетичним вимогам роздрібної торгівлі вищого рівня, орієнтованої на клієнтів у гостинному середовищі, при цьому пристрій легко тримати й важко впустити, з наступними перевагами:

- Сучасний процесор, готовий для майбутніх додатків зі штучним інтелектом і графікою.

Платформа Mobility Edge містить сучасний восьмиядерний процесор із новим механізмом штучного інтелекту (AI) Qualcomm® 3-го покоління та потужніший графічний процесор (GPU). CT30 XP працює в поєднанні з технологією швидкої універсальної флеш-пам’яті (UFS) для зниження енергоспоживання та акумулятором 3400 мАг для безперебійного використання.

- Мобільний комп'ютер Honeywell CT30 XP з модифікацією Healthcare готовий до частого чищення дезінфікуючими засобами, що містять агресивні хімічні речовини, без будь-яких пошкоджень або компромісів для функціональності пристрою.

- Оснащений 2D-сканером Honeywell 7-го покоління N6700, Honeywell CT30 XP дозволяє швидко й точно захоплювати 1D та 2D штрих-коди практично на будь-яких носіях у лікарні, на складах, включаючи браслети на руках, флаконах тощо.

- Honeywell CT30 XP із передньою камерою на 8 МП, спеціальною кнопкою «Натисни і говори», приголомшливим дисплеєм із роздільною здатністю 1920*1080 пікселів і док-станцією з дезінфекцією є ключовим інструментом для мобільних клінік

- Високопродуктивне підключення: Вибрані SKU пропонують Wi-Fi 6 на основі стандарту IEEE 802.11 axe. У середовищах із високим ступенем перевантаження Wi-Fi 6 забезпечує більшу пропускну здатність і надійність з’єднання завдяки таким інноваціям, як пріоритезація трафіку. CT30 XP також оновлено до Bluetooth® версії 5.1.

У поєднанні з потужним програмним забезпеченням від Honeywell -Operational Intelligence, Smart Talk Unified Communications, безконтактній оплаті Smart Pay - CT30 XP є ідеальною платформою для користувачів в сфері роздрібної торгівлі, охорони здоров’я.

Більш детально можна дізнатись за посиланням: https://sps.honeywell.com/.../ct30-xp-handheld-computer