Diebold Nixdorf пропонує до вашої уваги велике портфоліо продуктів - наступний рівень самообслуговування!

Diebold Nixdorf пропонує до вашої уваги велике портфоліо продуктів - наступний рівень самообслуговування!

Diebold Nixdorf пропонує до вашої уваги велике портфоліо продуктів - наступний рівень самообслуговування з виходом на ринок серії DN Series™ EASY ONE.

Обладнання від Diebold Nixdorf - це високий новий рівень у сфері самообслуговування, створений для задоволення потреб покупців магазинів роздрібної торгівлі. Великий асортимент обладнання може бути встановленим у будь-яких точках продажу, а також у Diebold Nixdorf є рішення для швидкого самообслуговування та мобільних пристоїв в залі.

Роздрібна торгівля швидко змінюється і нові роздрібні рішення від Diebold Nixdorf для самообслуговування є високомодульними, і пропонують вам максимальний час безвідмовної роботи та надійність.

Ми пропонуємо до Вашої уваги - каси самообслуговування, POS - термінали та рішення автоматизації торгівлі. Каси самообслуговування та POS системи також мають можливість інтеграції з вагами, принтерами, сканерами та мобільними платіжними терміналами.

KNV Distribution представляє обладнання та рішення від Diebold Nixdorf, і допоможе розробити нові бізнес-стратегії та надати індивідуальні технологічні рішення, які покращать роботу в магазині для ваших клієнтів.