ЧЕКОВИЙ ПРИНТЕР CITIZEN CT-S310II

ЧЕКОВИЙ ПРИНТЕР CITIZEN CT-S310II

ЧЕКОВИЙ ПРИНТЕР CITIZEN CT-S310II

Компанія KNV Distribution має у своєму портфоліо бренд #Сitizen, і представляє Вам одну з популярних моделей принтерів - екологічно чистий чековий принтер CT-S310II.

Лідер у своєму класі CT-S310II – компактний та сучасний принтер для друку штрих-кодів. Блок живлення, що відповідає стандарту енергозбереження ENERGY STAR®, з функцією збереження паперу, з корпусом без галогену, виготовленим з матеріалів, що переробляються, CT-S310II є по-справжньому екологічним пристроєм. З легким в обслуговуванні ножем та запатентованою технологією тривалого друку (LLP – Long Life Printing), що забезпечує безвідмовний друк до 200 км, CT-S310II пропонує унікальне поєднання продуктивності та енергоефективності.

Із головних властивостей принтера – це його висока швидкість друку до 160 мм/сек, вибір ширини друку та широкий вибір додаткових опцій.

Citizen CT-S310II – модернізована модель принтера для друку чеків. Завдяки цьому термопринтеру можна забезпечити ефективну автоматизацію з виробництва всіх бізнес-процесів.

Ця модель стала заміною популярного Citizen CT-S310. Вона характерна набагато більшою продуктивністю, підвищеною зносостійкістю всіх друкарських механізмів та надійністю роботи.

Користувачі можуть оцінити оптимальне співвідношення вартості цього чекового принтера та його якості. Він підходить для роботи в найрізноманітніших сферах діяльності: торгівлі, роботі банківських установ, ресторанному бізнесі чи медицині.

Принтер CT-S310II відрізняється привабливим, зручним та ергономічним дизайном. А щоб він найбільше гармонійно підходив під інтер'єр приміщення, виробник пропонує на вибір принтер чорного або білого кольору.

Дізнатись більше можна на сайті виробника принтерів Citizen:

https://www.citizen-systems.com/ru/products/printer/pos/ct-s310ii?fbclid=IwAR1cBo24dz63-qsBtVDT1trGJw59frS1dMBnyLq_Zi9I5RjHGWbv0ihCOiU